×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Søndag d. 17. maj 2020, kl. 19:00

For 100 år siden og under første verdenskrig var der mange stridigheder over grænser og kultur. Historisk er der sket mange forfærdelige ting. Med vores koncert vil vi sætte fokus på beretninger der fandt sted på kryds af nationer omhandlende kærlighed, på trods af en verden i krig.

Gospelsang startede som en udtryksform for slavers store følelser. I dag synges gospel især på engelsk og omhandler det gode budskab. Det fælles sprog binder landene sammen. Omkring 1. verdenskrig havde få mennesker på kryds af grænser et fælles sprog, på trods af stridigheder er der flere personlige beretninger hvor sang, selv mellem fjender, har ført til kærlige handlinger og tro.

Sønderborg Gospelchoir og de tyske kor Har`lee Gospelsingers og Almighty`s Singers vil I koncerten: Gospel in Love and War, fortælle egne familie personlige beretninger og genskabe disse øjeblikke så du vil blive taget på en smuk historisk rejse.

Koncerten er med korleder Johanna Løhde Nielse, pianist Christian Bøtker og konferencier.

Koncerten afholdes Søndag d. 17.5.2020, kl. 19.00 – 20.30 Arrangementet har fri entre

Lidt om Sønderborg Gospelchoir og baggrund for arrangemanget:

Sønderborg Gospelchoir er et sammensat kor af glade mennesker. Vores medlemmer kommer fra danske hjem, fra det danske mindretal og det tyske mindretal og derfor har medlemmerne selv mange historier, de kan fortælle om grænseregionen og genforeningen. I Sønderborg gospelkor har vi haft en lang tradition med, at sprede det gode budskab (gospel) gennem sang på tværs af alder og grænsen. Vi har afholdt og deltaget i adskillige workshops nord og syd for grænsen og har et godt netværk af danske og tyske gospelkor, det er gennem dette netværk vi har inviteret Har’lee Gospelsingers og Almighty Singers fra Tyskland til at samarbejde og give koncert med os.


Arrangementet er en del af Genforening 2020, og er støttet af Sønderborg Kommune

AFLYST! Gospel in Love and War
Medvirkende
Sønderborg Gospelchoir
Sted Slotsbakken, 6300 Gråsten
Pris
0